0495 80 76 50 info@willemdeleeuw.com
Selecteer een pagina

Emilie De Voght is één van onze geweldige Belgische sopranen. Ze heeft al enkele keren voor mijn lens gestaan en ook deze keer leverde het weer mooie beelden op die Emilie gebruikt voor programmaboekjes, websites, affiches, etc…  Muzikanten weten mij te vinden, omdat ik zelf, naast fotograaf, ook muzikant ben. Ik weet wat ze willen, versta wat ze nodig hebben, spreek hun taal. Het lijkt niet belangrijk, maar dat is het wel. Een goed portret begint met een goede communicatie. De camera, de flitsers, de kennis van de techniek zijn maar hulpmiddelen om het beeld te kunnen vast leggen. Zo denk ik er in ieder geval over.

Ga je naar een concert of zie je haar foto’s opduiken in één of andere website, dan kan je vanaf nu zeggen dat je weet wie haar foto’s heeft gemaakt.

Emilie De Voght, Sopraan