0495 80 76 50 info@willemdeleeuw.com
Selecteer een pagina

Socrates was een slimme mens, zoveel is duidelijk.
Misschien vooral omdat hij zich niet ‘te’ slim vond en zich ervan bewust was dat iedere dag er eentje was om nieuwe dingen te leren.

Ikzelf ben volledig autodidact, en ben daar blij om.
Maar het heeft lang geduurd, het heeft bloed zweet en tranen gekost om de techniek onder de knie te krijgen.
Ik heb honderden, misschien zelfs duizenden euro’s aan vakliteratuur gespendeerd om te weten te komen hoe een technisch goede foto gemaakt wordt.

Ik las alles wat ik te pakken kon krijgen en merkte daarbij op dat het internet een onuitputtelijke bron van informatie is. Veel van deze informatie is
echter dubieus, twijfelachtig, of gewoon compleet fout. Het is niet eenvoudig om de interessante dingen te filteren.

Wil je graag je fototoestel beter leren kennen, en eindelijke van die verdomde automatische stand (dat is meestal het icoon van de groene camera) af, dan
kan ik je daarbij helpen.

In mijn privélessen fotografie leg ik je ‘onder vier ogen’ uit hoe het werkt, zodat jij in de toekomst beslist hoe je foto eruit zal zien, en niet de camera.

‘Onder vier ogen’, jawel, het is privéles, in de echte zin van het woord. Jij en ik, gewapend met een camera, een goede lens en mijn zelf ontwikkelde flowchart.
Die krijg je na afloop gratis mee!

Omdat één uur echt te kort is, geef ik les in blokken van 2 uur. Dat kan overdag, ’s avonds, in de week, in het weekend. Jij beslist, want het is jouw les!

Stuur een mailtje en hou je agenda bij de hand, dan boeken we de les die je al zo lang wil volgen. Want iedereen wil toch mooie foto’s maken?

toedeloe!