0495 80 76 50 info@willemdeleeuw.com
Selecteer een pagina

Op deze mooie zondagochtend had ik een lange rit voor de boeg. Ik ben de locatie voor een huwelijksreportage gaan bekijken. Dat doe ik altijd, zo weet ik op voorhand waar de mooiste plekjes zijn, en ben ik zeker dat ik mooie foto’s zal maken. Mocht er dan op de trouwdag zelf nog iets veranderd zijn, dan is het makkelijker om ons aan te passen, leuker om te improviseren. Het is tijdrovend, vandaag was ik in totaal ruim 3 uur onderweg, maar het loont de moeite. Ik wil op de trouwdag zelf rustig zijn, zodat ik die rust op mijn trouwers kan overbrengen. Ik heb al enkele keren gehoord dat bruid en bruidegom mijn aanwezigheid op prijs stellen, omdat ik mee de organisatie in het oog houdt, let op de timing, en vooral… rust bracht op soms hectische dagen.

Trouwens, zo’n locatie-bezoek zit in mijn prijs inbegrepen. Ken jij nog andere fotografen die zo werken? Misschien, maar het zullen er niet veel zijn.

Ik hou ervan om goed voorbereid te zijn en om duidelijk afspraken te maken, zo kan ik mij concentreren op wat echt telt: unieke foto’s maken!

 

dit is één van de locaties waar ik dit jaar een huwelijksreportage zal fotograferen.

dit is één van de locaties waar ik dit jaar een huwelijksreportage zal fotograferen.

dit is één van de locaties waar ik dit jaar een huwelijksreportage zal fotograferen.